OTP Bank Liga
Sz 13:00
OTP Bank Liga
Sz 15:30
OTP Bank Liga
Sz 19:30
OTP Bank Liga
Va 12:45
Merkantil Bank Liga
Va 13:00
A kozelgo merkozesek ezen a hetvegen pentektol vasarnapig.

Flashscore: Egy sokkal JOBB, LEGÁLIS oldalt mutatunk! (2023)

Meggyőzünk, hogy a mi oldalaink miért biztonságosabbak és gyorsabbak, mint a Flashscore. Csekkolj le minket most Meg fogsz lepődni...

haladas fc flashscore

flaschore otp

haladas flashscore

paksi fc flashscore

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Utolso frissites: Szombat, 02.December 2023
A szerző életrajza
Üdvözlöm. A nevem Nicole Sommer. Nagy futballrajongó vagyok, és sok kutatást végzek a foci tévében és online nézésének legegyszerűbb módjáról az egész világon.
Flashscore is a website that offers Football live scores and results. Find details about teams, players or even the league itself. One registered account can be synchronized in multiple devices for both mobile app and website. The app can be downloaded for free from Google Play and App Store.

Mi az a Flashscore?

A Flashscore több mint 1000 labdarúgó-bajnokság és kupasorozat futballeredményeit kínálja, mint például a Bundesliga, a Premier League, a La Liga, a Bajnokok Ligája, a Kínai Szuperliga, a Liga Portugália, a League One, a Ligue 1, a Pro League, a Perzsa-öböl Pro League, a National League, a Coupe de France, a Ghánai Premier League vagy a Bangladesh Federation Cup. Itt valóban megtalálja az összes eredményt a világ összes bajnokságából.

Futball világszerte az élő tickerben

Az angliai Premier League különösen népszerű a felhasználók körében. Hogy teljesít a Manchester Utd Wolves? A Flashscore aktuális eredménye az élő tickerben van. Ugyanez vonatkozik a La Ligára is. Az Osasuna Ath Bilbao játék csak egy kattintásnyira van. A Flashscore segítségével a távolba is bevándorolhat.
Olyan klubokat követsz, mint az Al Ahli Manama, a Manama Al Hidd 0, az Al Muharraq 3, az Al Ahli Doha vagy a Shanghai Shenhua, a Tianjin Jinmen Tiger, a Chongqing Liangjiang Athletic vagy a Wuhan FC? A Kínai Szuperliga élő frissítéseit is megtalálhatja.

Valós idejű eredmények

Fiókját több eszközön is szinkronizálhatja, mind a mobilalkalmazás, mind a webhely esetében. Az okostelefonjára optimalizált alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Playről és az App Store-ból. Több eszközt is szinkronizálhat egy fiókkal.
Két lehetőség közül választhat: vagy a keresőeszközzel keresse meg a csapatot, a játékost stb., vagy lépjen be a ligába, a bajnokságba vagy a versenybe. Így mindent megtalál, amire szüksége van.
Flashscore.com biztosítja az eredményeket, a gólszerzőket, a félidei eredményeket, a piros lapokat és az egyéb élő eredményeket. Az összes top ligából, mint például a Premier League, a Bundesliga, a La Liga és a Ligue 1. A célriasztással valós időben, hangjelzéssel értesül a hírekről. Itt beállíthatja saját egyéni választását.

Több mint 30 sportágat kínálnak

Navigáljon az Ön által választott ligákhoz és országokhoz. A Flashscore segítségével naprakész maradhatsz olyan közösségi oldalakon is, mint a Facebook, az Instagram és a Twitter.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer igazi futballrajongó és az FC Arsenal és az 1.FC Köln hűséges támogatója. A németországi TuS Köln női aquadjában középcsatárként aktívan játssza önmagát. Szabadidejében sok időt tölt online, beleértve a futball streaming tér kutatását is. Kutatásai több online futballmagazinban is megjelentek.

Nepszeru keresesi lekerdezesek

haladas fc flashscore

flaschore otp

haladas flashscore

paksi fc flashscore

Flashscore: Egy sokkal JOBB, LEGÁLIS oldalt mutatunk! (2023).

Meggyőzünk, hogy a mi oldalaink miért biztonságosabbak és gyorsabbak, mint a Flashscore. Csekkolj le minket most Meg fogsz lepődni...

Rolunk     Felhasznalasi feltetelek     Lepjen kapcsolatba velunk